Välkommen till Nutritechs beställningsportal!

Här kan du enkelt beställa analyser, litteratur och allt som hör våra analyser till. 

 

Senaste nytt ⬇️

Support för dig som terapeut

Har du någon fråga efter en utförd analys? Om du behöver support kan du besöka www.nutritech.se/support

Kostnadsfri workshop om post-covid

Utforska Post-Covid syndromets mysterier i vår workshop 'Hälsa efter Covid'. Få insikter om symtom, aktuell forskning och behandlingsstrategier med hälsocoach Maria Hellström. En perfekt chans att lära, dela och nätverka med andra terapeuter.

Datum: 7:e maj
Tid: 19.00
Varaktighet: 90 minuter
Kostnad: Gratis

Anmäl dig!

Hårmineralanalys Grundutbildning

Kom igång med hårmineralanalys i din verksamhet med vår grundutbildning. Perfekt för dig som redan arbetar inom hälsosektorn - oavsett om det är massage, zonterapi, laser eller annat, eller för dig som är under utbildning.

Även lämplig för dig som gått utbildningen tidigare, och vill uppdatera dina kunskaper och komma igång att arbeta med analysen. Har du gått utbildningen tidigare får du dessutom 1000 kr rabatt.

Datum: 7 och 8 September
Tid: lördag kl. 10.00–17.00, söndag kl. 9.00–16.00
Kostnad: 2 995 kr

Anmäl dig!

Missa inte chansen att bli certifierad!

Vi bjuder in till en tvådagars certifieringskurs med fördjupning inom Hårmineralanalys! Under kursen kommer vi att utforska kopplingarna mellan Hårmineralanalys och sjukdomstillstånd, energibalanser, ohälsa, hormonobalans med mera.

Datum: 9 och 10 november
Tid: lördag kl. 10.00–17.00, söndag kl. 9.00–16.00

Anmäl dig!

Uppdaterad FAQ: Hitta svar på dina frågor! 

Vi är glada att meddela att vi har uppdaterat vår sida för vanliga frågor! 

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om våra tjänster, produkter och processer. Genom att läsa igenom FAQ-sektionen kan du få klarhet i viktiga ämnen och hitta lösningar på eventuella frågor eller funderingar du kan ha.

Har du några funderingar, tveka inte på att kontakta oss.

Läs vår FAQ

Hårmineralanalys och häst ✂️

Vi har samlat information kring att ta en hårmineralanalys på en häst. Som hästägare är det viktigt att hålla koll på hästens hälsa. En del av att se till att hästen är frisk och i god form är att se till att den får tillräckligt med mineraler. Hårmineralanalys är en värdefull teknik för att mäta mineralnivåerna i hästens kropp.

Läs mer

Hårmineralanalys och Postcovid-19 

I Trace Elements senaste rapport tittar vi närmre på hårmineralanalysen som verktyg för att identifiera behandlingsalternativ för de med postcovid 19 symptom. Det uppskattas att tjugo miljoner människor i USA och över hälften av de diagnostiserats med covid-19 över hela  världen, upplever långa covid-symtom och det finns för närvarande ingen behandling eller tester som kan diagnostisera det.

David L Watts, Ph.D har skrivit en rapport om möjligheterna.

Läs mer

Gammal adress 

Vänligen skicka inte in analyser till vår gamla adress!

Har du gamla kuvert kvar? Då kan du ändra adressen till:

Nutri-Tech Scandinavia AB
Box 1808, 411 41 Göteborg

OBS! Glöm inte att sätta på porto på kuvertet!

Behandling av barn under 8 år

Enligt lag (1998:531, kap 4 §3, kap 8 §6) får barn under 8 år ej behandlas av naturmedicinare. Vi hänvisar till kliniker i Norge och övriga  EU där naturmedicin inte har dessa begränsningar.